
הג’אם בחיפה הוא מסעדה צמחונית ביום ומדי ערב משמש במה לאמנים מקומיים להופעות חיות. המקום נקי ומקושט בכלים מעולם המוזיקה, והצוות אדיב ומקצועי. בתפריט: חציל קלוי עם טוסטונים וטחינה; מרק היום; לחם הבית ומטבלים; סלטים; תבשיל בורגול; קציצות עדשים; פלטת תפו”א ובטטה; ועוד.

ב”נולה סוקס” שבחיפה יש אוכל טוב עם מגוון מנות טבעוניות (מה תאמרו על שניצל כרובית המוגש עם סלט עלים ועגבניות שרי?), אלכוהול מעולה, אמנים מקומיים, הופעות חיות ותערוכות אמנות. במקום מוצעות ארוחות עסקיות מפנקות וארוחות לסטודנטים, הופעות ג’אז בצהרי שישי, בימי ראשון 1+1 על בירות ויין, ועוד.