
סושי טבעוני זה מאסט! מסעדה חדשה בתל-אביב מצטרפת למסעדות טבעוניות – הפעם סושייה! “גרין רול” היא מסעדת הסושי הטבעונית הראשונה בישראל – קבלו אותה במחיאות כפיים וצ’ופסטיקס! בתפריט הטבעוני לחלוטין של גרין רול שפע רולים עם כל-טוב מהצומח, דים סאם, אורז עם ירקות מאודים וסלטים אסיאתים. טעים שם ונעים שם ומלא חמלה. יש גם משלוחים. בתיאבון

סושי בר בזל הוותיקה והטובה מתמחה במטבח יפני מסורתי. בשני סניפיה, בבזל ת”א וברמת השרון, השירות מקצועי ויש אפשרויות ישיבה נעימות בתוך המסעדה, מחוץ לה בשמש המפנקת או בבר ממנו ניתן לצפות בסושימנים בפעולה. כיום יש גם תפריט טבעוני מגוון ואיכותי, לצד התפריט הקבוע והמוכר. בשני התפריטים ממתינות לסועדים מנות איכות אהובות וספיישלים יומיים מתחלפים וטעימים.

“הסושיה” פ”ת היא סניף של רשת “הסושיה” המפורסמת שהוקם ב-2012 במרכז רום שבשכונת אם המושבות החדשה. זהו הסניף הראשון של הרשת המציע לסועדים מגוון רחב של מנות טבעוניות מצוינות, שכמו כל מה שמוכן במקום גם הן עשויות ללא פשרות ועם חומרי גלם איכותיים בלבד. המחירים נוחים והסושי הטבעוני – טעים!

סושי בר בזל הוותיקה והטובה מתמחה במטבח יפני מסורתי. בשני סניפיה, בבזל ת”א וברמת השרון, השירות מקצועי ויש אפשרויות ישיבה נעימות בתוך המסעדה, מחוץ לה בשמש המפנקת או בבר ממנו ניתן לצפות בסושימנים בפעולה. כיום יש גם תפריט טבעוני מגוון ואיכותי, לצד התפריט הקבוע והמוכר. בשני התפריטים ממתינות לסועדים מנות איכות אהובות וספיישלים יומיים מתחלפים וטעימים.

קאן קאי – מסעדת סושי טעימה – נולדה כמסעדה קטנה ואינטימית בקיבוץ עינת, בייבי של המסעדנית הדר אכרם כהן. כיום מונה “קאן קאי” 3 סניפים בעינת, ברמת גן ובגבעת שמואל. זה התחיל כסושי-בר והתרחב למטבח האסייתי החם עם מנות מוקפצות ונודלס. בתפריט גם מבחר מנות טבעוניות מלהיבות. קאן קאי – טעמים מהמזרח להנאת החך הישראלי.

טפיוקה היא מסעדה אסיאתית קטנה ופינתית בראשון לציון שבה האווירה נעימה והשירות אדיב. בתפריט גם מבחר מנות טבעוניות נהדרות (דים סאם, סלטים, מרקים וקינוחים) במחירים נוחים. מה תאמרו על סלט טפיוקה – מיקס עלים, גזר, פלפלים, עגבניות שרי ואגוזי מלך בליווי טחינה יפנית וגיוזות? נהדר! אל תחמיצו את המשקה אקזוטי המרענן לאסי מנגו ונענע שמוכן על בסיס חלב קוקוס.

קאן קאי הוקמה על ידי המסעדנית הדר אכרם כהן. למסעדה שלושה סניפים: בקיבוץ עינת, ברמת גן ובגבעת שמואל. המסעדה החלה את דרכה כסושי-בר והתרחבה לרשת אסייתית המציעה מטבח מגוון עם מגון מנות דים סאם, סושי ומוקפצים. מלבד סושי טבעוני, תמצאו בתפריט מבחר מנות טבעוניות נוספות כמו אגרול, נודלס ועוד.

קאן קאי – מסעדת סושי טעימה – נולדה כמסעדה קטנה ואינטימית בקיבוץ עינת, בייבי של המסעדנית הדר אכרם כהן. כיום מונה “קאן קאי” 3 סניפים בעינת, ברמת גן ובגבעת שמואל. זה התחיל כסושי-בר והתרחב למטבח האסייתי החם עם מנות מוקפצות ונודלס. בתפריט גם מבחר מנות טבעוניות מלהיבות. קאן קאי – טעמים מהמזרח להנאת החך הישראלי.

כשבא לכם אוכל יפני טבעוני “אובן קובן” שממוקמת ברחוב הארבעה בתל-אביב תספק מענה מושלם. במטבח המסעדה מכין שף ציון בר נץ מנות עם פרשנות מודרנית למטבח יפני מסורתי. התפריט מציע מגוון מנות שחלק מכובד מהן טבעוני וכולל מבחר ראשונות וסלטים, נודלס, מנות אורז וסושי מעולות. ישנו גם מגוון רחב של מנות ללא גלוטן. הסגנון מגניב ומזכיר סמטה צרה בטוקיו. יחד מדובר בחוויה מעולה!

סניף בוגרשוב תל-אביב של רשת צ’וקה – המתמחה באוכל אסייתי וסושי מעולים – הוא חלוץ הטבעונות מבין סניפי הרשת. במקום תפריט טבעוני עשיר באופציות מכל רחבי המטבח האסייתי: ראשונות כמו אגרול וסלטים, כיסוני דים סאם, מרקים, מנות ווק מוקפצות וסושי טבעוני מושלם. אל המנות המענגות והקינוח המעולה מתלווה אווירה חמה וטובה שמספקת כיף גדול לאוכל החומל והבריא.