
במסעדת אינדירה התל אביבית אפשר למצוא את כל הטוב שבמטבח ההודי, עם קורטוב של חריפות שמתאימה לחיך המערבי. בין המנות המגוונות של מסעדת אינדירה אפשר למצוא מאכלי תנור “טנדורי”, עופות ובשרים בטעמים אוריינטליים ומשקאות הודיים מיוחדים.

ב”24 רופי” – מסעדה הודית צמחונית בתל אביב – מגישים, בין השאר, טאלי מסורתי עם תבשיל עדשים שנקרא דל, שני סוגי תבשילי ירקות סאבג’י, אורז לבן או מלא וצ’פאטי שהיא פיתה הודית דקה ומופלאה – ארוחה שלמה שכולה הנאות האוכל ההודי העממי והאותנטי במחירים עממיים ישראליים. 24 רופי תעיף אתכם לחצי היבשת עם הטעמים המדויקים, האוכל הטבעוני הטעים, והאווירה הכה טובה.

הסניף הטבעוני של מסעדת “מרקט” ממוקם בלב רחוב דיזנגוף ובלב העניינים. מסעדת התבשילים הביתיים האהובה מתל-אביב פתחה את הסניף שבו התפריט טבעוני לחלוטין. המקום מציע תבשילים, כריכים, סלטים, מרקים וקינוחים. המנות עשירות – לדוגמה כריך פורטבלו עם בטטות צלויות, אגוזים, אבוקדו וטחינה, האווירה עושה טוב על הלב, והמחירים נוחים, ויש גם תבשילים יומיים מתחלפים.

“סאלם בומביי” התל-אביבית – אחד המקומות היחידים בישראל בסגנון מסעדה הודית עממית (דהבה): מבנה צר וארוך עם מזנון בסוף המסדרון ואווירה אותנטית. התבשילים העממיים של המקום מוגשים מסביב לאורז ומשתנים מדי יום, ותמיד יש לפחות שני סוגי דאל – תבשיל עדשים – והמון תבשילי קטניות וירקות. כל התבשילים טבעוניים לחלוטין וללא גלוטן, ובעיקר טעימים ומזינים במיוחד!

בסניפי מסעדת “טנדורי” שבהרצליה ובת”א מכינים אוכל מונגולי, שמשולב בו קסם הבישול הפרסי וההודי. המסעדה עשירה באווירה נינוחה ובמטעמים משובחים, ביניהם מנות טבעוניות נהדרות – מאפים שונים; טדקאו דל – תבשיל מלכותי של עדשים צהובות; פאקורס – ירקות פריכים בציפוי קמח חומוס עם רוטב נענע ותמר הינדי; ירקות ביראני – אורז בשמתי מבושל עם ירקות וזעפרן; ועוד.

משק ברזילי התמקם לו במקום ציורי בנווה צדק (יש אפילו חצר יפה) והתחיל כבית קפה צמחוני. כיום מציע המקום גם אוכל טבעוני מגוון וכל המוגש בו אורגני ומעולה ומתאפיין בבישול בריא ומלא. בתפריט מנות מבוססות ירקות ופירות אורגניים הגדלים בשדה ובמטעים הסמוכים למסעדה. אל תחמיצו את ארוחת הבוקר הטבעונית המעולה!