קאן קאי הוקמה על ידי המסעדנית הדר אכרם כהן. למסעדה שלושה סניפים: בקיבוץ עינת, ברמת גן ובגבעת שמואל. המסעדה החלה את דרכה כסושי-בר והתרחבה לרשת אסייתית המציעה מטבח מגוון עם מגון מנות דים סאם, סושי ומוקפצים. מלבד סושי טבעוני, תמצאו בתפריט מבחר מנות טבעוניות נוספות כמו אגרול, נודלס ועוד.

מסעדה בעלת תו "ויגן פרנדלי" (לחיצה על האייקון תוביל אתכם לעמוד המסעדה באתר של "ויגן פרנדלי")
מסעדה טבעונית לחלוטין
מסעדה המציעה גם מנות ללא גלוטן
