“קורדיליה ביסטרו” של שף ניר צוק שוכנת בחצר יפואית עתיקה ומשופצת, ששומרת על הצביון הישן והיפהפה, עם תקרה גבוהה, קשתות ערביות, וצמחייה מושקעת. בתפריט שילוב מטעמי המטבח הים-תיכוני עם מטבח צרפתי ובישול עכשווי, ויש גם מנות טבעוניות: סלטים, פוקצ’ות שמן זית, תבשיל אורז וטופו, שקשוקה טבעונית, קרפצ’יו ארטישוק ירושלמי ועוד מנות שף כולל קינוחים טבעוניים.

מסעדה בעלת תו "ויגן פרנדלי" (לחיצה על האייקון תוביל אתכם לעמוד המסעדה באתר של "ויגן פרנדלי")
מסעדה טבעונית לחלוטין
מסעדה המציעה גם מנות ללא גלוטן
