מרכיבים:
4 בצלים גדולים חתוכים לטבעות
כפית כמון
כפית פפריקה
כפית כורכום
קמצוץ פלפל לבן טחון
קמצוץ קורנפלור
מעט זנגוויל קצוץ
קמצוץ אבקת סודה
כוס קמח עדשים
שמן לטיגון עמוק
כוס מים
כפית וחצי מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את טבעות הבצל עם כמון, חצי כפית מלח, פלפל לבן, קורנפלור, זנגוויל, פפריקה וכורכום ומניחים בצד למשך 20 דקות.
מערבבים את הקמח בקערה עם אבקת הסודה וכפית מלח.
מוסיפים בהדרגה מים, עד לקבלת בלילה סמיכה, נוזלית ואחידה.
מחממים במחבת שמן עמוק לטיגון.
טובלים את הבצל בתוך התערובת ומטגנים בשמן עד להזהבה.
מומלץ להגיש לצד רוטב תמרהינד, או רוטב כוסברה לטבילה.