פרי שתמיד מקושר עם חופש, איים אקזוטיים ופינוק קריר בעונה החמה.
כל מי שמכיר אותי יודע שאני לא ממש מאמינה בגלידות שמכינים בבית, בדרך כלל התוצאה מאכזבת (בלשון המעטה) ואם יש משהו שאני ממש לא מסכימה לו זו אכזבה במטבח.
לפני כמה שנים אתר מאקו ביקשו ממני מתכון לגלידה שאפשר להכין בבית. חיפשתי ומצאתי מתכון קל, פשוט, טעים וכזה שתמיד מצליח.
מתכון שבהחלט נותן טעם של עוד!
אין יותר קיץ ממנגו!
מרכיבים לקילו וחצי של סורבה:
•1/2 כוס סוכר (אפשר גם בלי, ראו הערה בסוף המתכון)
•1 כוס מיץ תפוזים (רצוי טרי)
•1 קילו מנגו, קלוף וחתוך לקוביות גסות
•2 כפות מיץ לימון
•אופציונלי: 1 כפית ג’ינג’ר טרי